Modele tavolina mesi

Postat

Tavolinat në të gjitha format dhe madhësitë plotësojnë mobiljet e dhomave të Natuzzi Italia, në një interpretim shumë funksionnel të Stilit. Tavolinat e kafesë shërbejnë për një sërë qëllimesh. Janë një vend për të shërbyer kokteje, Duke lexuar një revistë ose Duke shijuar një bisedë pas një Pune të vështirë. Kjo është arsyeja PSE keni nevojë për një tavolinë kafeje që është funksionale dhe atraktive në të njëjtën kohë. jQuery (”Window”). Height ()) {jQuery (fenêtre). Resize ();}} if (! foundElementWithOverflowHidden) {clearInterval (readyStateOverflowInterval);}}); } catch (e) {Console. Warn (”[CaptainForm] erreur de contrôle de débordement”);}}, 300); }); ]] > Set tavoline + 4 MDF karrige, (ngjyrë arre), 3D 26903, 110x70x,5 cm JYSK et ESKLUZIVE, DHE JO VETEM ESKLUZIVE në JYSK besojmë se me cilësi të mirë NUK duhet të kushtojë një pasuri. Ne e dimë se cilësisë në një çmim të mirë është arsyeja PSE ne çdo ditë Kemi mijëra konsumatorë të lumtur në 2,601 dyqanet Tona me 50 vende.

Dëshironi të njoftoheni për zbritjet e fundit?, Ju duheni te shkruani e-mail adresën tuaj për ta bër një gjë të tillë. Tavolinë mesi, metsemblables/akrilik, GRI/floriri, 64x40xH75 cm adresa: RR. e Durresit, Prane bllokut te Ambasadave, Tirane. Tavolinë ngrënie me hapje, LIBER, druri, panjë, 85-170x85xH 73,5 cm ACP u themelua në vitin 2013 si një nga projektet më ambicioze me qëllim krijimin e portalit të parë të ndërtimit… me shume me JYSK Newsletter Ju merrni njoftime për fushatën e zbritjeve, lajme, Konkurse, frymëzim dhe oferta të mëdha direkt në emajlin tuaj çdo javë. Zbritje të Mira Kërkoni Këtu për zbritjet e fundit në JYSK si mundeni të informoheni për produktet dhe çmimet e Reja me shume se 1300 Kompani te rregjistruara, Ku secila prej pneu ka infromacion te perzgjed… me shume Çmimi më i mirë! Çertifikuar për Çmimin dhe Cilësinë më të mirë në Kosovë katalogu 2019 Shfleto katalogun Dyshek, Jorgan dhe Jastëk. . Tavolinë ngrënie me 4 karrige, strukturë metsemblables dhe MDF, natyrale, tavolina: dia. 80 xH77 cm; karrigia: 41x 47,5 xH84 cm SETI i ngrënies i palosshëm meubles intelligents është një mënyrë elegante për të rinovuar dhomën tuaj të ngrënies me një vështrim të përjetshëm dhe bashkëkohore. Karriget e thjeshta me një modèle mahnitës me strukturë metsemblables.

Bëni ambjentin e bukur dhe të përsosur me koleksionin e seteve të ngrënies meubles intelligents. Përmasat: tavolina: 105x80xH80 cm; karrigia: 35x27xH64 cm Qindra Kompani Kane renditur produktet e Tyre ne direktorine e ACP. Me perdorues nga te gjitha trevat… me shume..